Bag Format Media

Jeg hjælper dig eller din virksomhed af med den hovedpine, mange går rundt med: De får ikke skabt noget godt indhold til deres sociale medier. 

Jeg hjælper dig enten med selv at komme i gang at skabe godt content, der øger din synlighed og styrker dit brand: Video, foto, collager og gode tekster.

Eller også kan jeg stå for produktionen og den faste publicering, så dine sociale medier ikke tørrer ud.

Den gode nyhed er: Vi lever i en fantastisk tid, hvor teknologien har gjort det muligt at producere højkvalitets indhold som video, liveproduktioner og podcast til langt lavere priser end for bare få år siden.

Mit navn er Massimo Grillo, og jeg er indehaver af Format Media. Jeg er uddannet journalist, content marketing manager og sågar også købmand.

Jeg holder til i et lille indholds- og mediehus, hvor mine samarbejdspartnere kan hjælpe med hjemmesider, grafik og dronefilm for blot at nævne nogle af de få andre ydelser. 

Vi kan med andre ord hjælpe med at gøre din virksomhed synlighed på de fleste relevante platforme.

Jeg har selv arbejdet med klassisk tv-produktion som studievært, reporter og nyhedsredaktør i 15 år. Uden den baggrund kunne jeg slet ikke skabe og producere godt videoindhold.

De seneste knap 10 år har jeg specialiseret mig inden for video til sociale medier. 

Jeg har været ledende redaktør på den største onlinevideo-ekspansion i den danske mediebranche, Ekstra Bladet TV.

Men jeg har altså også sans for det med lyden, så podcast er seneste produkt, der er kommet på min hylde.

Jeg har siden været med til at implementere og udbygge onlinevideo hos landets næststørste private mediekoncern, Jysk Fynske Medier.

Uden denne baggrund ville jeg slet ikke have fornemmelse for det fleksible ved onlinevideo og de mange platforme, man kan formidle det på. I al beskedenhed ved jeg, hvad der virker, og hvad der bestemt ikke virker med onlinevideo.

Noget af det bedste indhold, jeg har været med til at skabe de seneste år, har været kommercielle formater – branded content, AFP, native advertising – kært barn har mange navne.

Jeg har taget den første uddannelse som content marketing manager, der blev udbudt i landet. Mit kommercielle blik har jeg desuden fra min baggrund i detailhandel, inden jeg blev uddannet som journalist.

Se mit fulde CV på LinkedIn