Online formater

Min idéudvikling og produktioner er drevet af historie-fortælling. Jeg kan på ingen måde skjule min baggrund som journalist og er meget inspireret af tv-formater. Her er der et kæmpe potentiale for din virksomhed alt efter, hvad dit produkt er.

Tænk på Jyske Bank TV. Pengeinstituttet, der gik hele vejen, og lavede sin helt egen tv-kanal. I mindre målestok producerer og driver jeg Pasfalls Madkanal for restauratør Thomas Pasfall i Odense:

Video der styrker dit brand

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Liveproduktion

Gå live uden bøvlet og risikoen for at ligne en amatør. Find produktionen der passer til dit behov og pengepung

Indhold til sociale medier

Kniber det med at få lavet video, film, fotos og skrevet gode tekster til dine sociale medier? Få sat produktion og publicering i system, øg din synlighed, nå ud til flere og øg antallet og loyale følgere.

Videokurser & SoMe strategi

Har du eller din virksomhed mod på selv at kaste jer ud i indholdsproduktion til jeres sociale medier og hjemmeside? Men I mangler viden og værktøjerne? Så tag et skræddersyet SOME-kursus

Video formater

Video virker! Video er fremtiden! Det har I sikkert hørt mange gange. Måske har I også en lækker præsentations- eller corporate-video, men det kniber med den løbende videoproduktion? Lad os skabe et videoformat til jer – jeres helt egen tv-serie.

Podcasts

Mange producerer selv podcast hjemme fra stuen eller kontoret. Det kan også sagtens lade sig gøre. Men hvis du har højere krav til kvaliteten, og du ikke kan tåle, at lytteren stopper efter 10 sekunder, så lad os klare idé, tilrettelæggelse og produktion.