Live: Streaming webinar/hybridmøde

Streaming, hybridmøde, webinar. Kær live-produktion har mange navne. 

Format Media har årtiers erfaring med live-produktioner fra tv- og mediebranchen. Vi har erfaring med alt lige fra den tv-agtige livesending med vært eller moderator til det mere “fluen på væggen”-agtige webinar.

Fordelen ved Format Medias liveproduktioner er, at vi stort set kan tilpasse dem præcist i forhold til dine ønsker og behov. Vi er ekstremt fleksible og kan stille op stort set over alt både udendørs og indendørs. 

Det kan vi blandt andet, fordi vi er eksperter i liveproduktion med mobiltelefoner. Vi har oplevet mange virksomheder og events, der skyder “gråspurve med kanoner”. Overvej nøje om din begivenheder har behov for at ligne noget, der skal kunne sendes på en landsdækkende kanal? 

Mobilproduktioner kan ligne en million uden at koste én. Hvis du stadig fortrækker rigtige tv-kameraer, kan vi naturligivis også klare det. 

Det er uhyre svært at sælge liveproduktioner på metermål. Der findes ikke to virksomheder med præcis samme behov eller to liveproduktioner, hybridmøder eller webinarer med præcis samme setup. 

Men du kan starte med at danne dig et overblik over mulighederne med de tre nedenstående produktionsformer.

Alle tre pakker er standardpakker med tilkøbsmuligheder. 

One mand band

Som titlen antyder, er det en et persons produktion:

Priser fra

excl. moms

Avanceret mobilproduktion

I tilgift til ”one man band” får du her en større mobilproduktion, med flere kameraer, i større rum med mulighed for flere tilhørere og ekstern vært. Udover elementer fra ”one man band” får man her:

Priser fra

excl. moms

Højkvalitets tv-produktion

Til forskel fra ”avanceret mobilproduktion” er der her tale om en produktion med højkvalitets videokameraer og afviklingsudstyr. Det minder om en rigtig tv-sending med mandskab, der er vant til at afvikle på højt, produktionsniveau.

Priser fra

excl. moms